Website EVN Uw partner voor bedrijfskleding | EVN Kleding

Uw logo en bedrijfskleuren op de werkkledij zorgen steeds voor een optimale herkenning en een professionele uitstraling.

Gepersonaliseerde kledij is ongetwijfeld een sterke en efficiënte vorm van reclame. Jouw team is herkenbaar en straalt professionaliteit uit.

Dankzij diverse duurzame technieken zoals borduren, zeefdruk en transferdruk zorgen wij voor een mooie bedrukking van al jouw bedrijfs- of promotiekledij.

Wil je graag meer info? Geef ons een seintje (info@evnkleding.be) en we bespreken graag met jou de mogelijkheden, aangepast aan je budget. 

Zeefdruk

Zeefdruk is de meest gebruikte manier om kledij te bedrukken. Bij deze techniek wordt de inkt (het logo) rechtstreeks op het textiel aangebracht. Zo bouwen we het eindresultaat kleur per kleur op.  

Transferdruk

Via transfer- of flexbedrukking brengen we het logo eerst aan op een drager. Deze drager wordt dan met een drukpers aan hoge temperaturen op de kledij aangebracht. Deze werkwijze is geschikt voor logo’s en afbeeldingen met een oneindig aantal kleuren, ook wel fullcolor genoemd. 

Borduren

Borduren met naald en garen kan op vrijwel elke stof. Je kan rekenen op een duurzaam resultaat, de glans van het garen en de dikte van de broderie zorgen immers voor een mooi en opvallend reliëf. De perfecte techniek voor kleinere oplages of duurzame kledij. 

Back To Top