Website EVN Uw partner voor bedrijfskleding | EVN Kleding

Welkom bij EVN Kleding

Foto EVN Kleding
  • 2005: EVN Kleding wordt opgericht door Els Van Nieuwenhove.
  • 2014: Dochter Elise stapt mee in de zaak.
  • 2016: Stefanie versterkt het team op administratief vlak.
  • 2017: EVN breidt uit met de jongste dochter Pauline.

Dankzij onze passie voor werk- en promotiekledij en voor de klant, hebben we onze grootste troef ontwikkeld: een persoonlijke aanpak. Bovendien zorgen we ervoor dat werkkledij perfect te rijmen valt met comfort en fashion. We hebben dus niet alleen oog voor veiligheid en functionaliteit maar ook voor pasvorm, kleur, snit en model.   

Kortom, bij EVN werken wij niet alleen voor jou, maar ook mét jou. We luisteren en zoeken telkens naar een oplossing op maat van jouw wens. Voor én na de verkoop. Naast de werk- en veiligheidskledij kan je bij ons ook terecht voor promotieoutfits. Met de juiste bedrukking of broderie is het mogelijk om jouw huisstijl door te trekken tot in het kleinste detail. We zorgen ervoor dat je medewerkers het perfecte visitekaartje zijn voor jouw organisatie. We ontwerpen de meest unieke modellen en kleurencombinaties, waardoor we jouw huisstijl extra in de verf kunnen zetten.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Els

"Van advies tot verkoop, van levering tot service"

Elke job vraagt om de gepaste outfit. Niet alleen om het werkcomfort en de veiligheid van jouw personeel te garanderen, maar ook om de aanpak en professionaliteit van je bedrijf uit te stralen. Dit valt perfect te combineren met de juiste materialen, snit, model, sterkte, kleur, opdruk,… Dankzij EVN behoort saaie werkkledij alvast definitief tot het verleden!

Managing Partner

Neem contact op met Els

T: +32 (0) 494 64 04 16 

E: els@evnkleding.be


"Comfort en veiligheid gaan hand in hand"

Mijn jonge, ondernemende geest en Els haar uitgebreide ervaring in de sector, dat is de perfecte combinatie. We vullen elkaar goed aan, zo slagen we erin om telkens het juiste product voor de klant te vinden. Vertrouwen, correctheid en stiptheid worden hoog in het vaandel gedragen.

Junior Partner

Neem contact op met Elise

T: +32 (0) 479 64 63 02

E: elise@evnkleding.be

Els
Els

"Wij hebben het voor u"

Heb je specifieke wensen? Is er een passessie nodig bij jou ter plaatse? Verpakken of labelen per persoon? Speciale productie? Wij staan voor u klaar! 

We gaan persoonlijk te werk, we spelen kort op de bal en we zorgen dat de communicatie heel transparant is zodat er geen verrassingen zijn.

Internal Sales

Neem contact op met Stefanie

T: +32 (0) 9 279 33 12

E: stefanie@evnkleding.be


"Meer dan alleen werkkledij"

Elke dag opnieuw weerklinkt het op bureau “ ’t moet in orde zijn”. Dat is gemakkelijk gezegd maar bij EVN gaan we hier echt voluit voor. We gaan telkens weer op zoek naar de gepaste oplossing voor hun noden en wensen. Meedenken met onze klant is heel belangrijk.

Junior Partner

Neem contact op met Pauline

T: +32 (0) 479 66 75 91

E: pauline@evnkleding.be


Els

Onze vier pijlers

Service

Een vlotte & betrouwbare service, met de nadruk op persoonlijk contact, dat is waar wij voor gaan. Om het beste resultaat te garanderen, nemen we vooraf de sector waarin jouw bedrijf actief is, alsook jouw activiteiten en bedrijfssituatie onder de loep.

Stalen en pasmaten

Twijfels over het model, de juiste maat, stof of afwerking? We bieden je graag vooraf een staal en/of pasreeks aan. Zo ben je zeker van de ideale pasvorm en kwaliteit. 

Personaliseren

We kunnen kledij personaliseren met jouw logo, slogan of afbeelding. De meest courante opties zijn broderie, zeefdruk en transferdruk. Is dit niet meteen wat je zoekt, dan zijn er nog andere mogelijkheden op maat. Voortaan zal je team nog meer professionaliteit uitstralen en de waarden van je bedrijf of instelling nog beter uitdragen naar de buitenwereld. Als dat niet het perfecte visitekaartje is! 

Stipte levering

We behandelen elke aanvraag en bestelling met de grootst mogelijke zorg. Een snelle en correcte levering maken daar deel van uit. Bij dringende gevallen zetten we voor u met plezier een express koerier in.

Back To Top